Apps

iOS Apps

Kwaliteit apps

We hebben veel ervaringen opgedaan met het ontwikkelen van apps op zowel de iPhone als iPad. Daarbij streven we naar een gebruikerservaring toegespitst op de verschillende schermformaten, zoals iOS gebruikers dat gewend zijn.

De mogelijkheden

Onder de mogelijkheden vallen onder andere rijke user-interface componenten, het uitlezen van de GPS, push notificaties sturen, background services en inter-app communicatie. In principe kunnen we alles maken, wat u gewend ben van iOS apps.

Android apps

Onze kwaliteit

Met onze passie ontwikkelen we Android apps zoals Android gebruikers dat gewend zijn. We streven er naar dat onze apps worden ondersteund door de oudere Android versies en de goedkopere smartphones die wat minder snel zijn.

Onze ervaringen

Met het ontwikkelen van Android apps hebben we veel ervaring. De ervaring is jarenlang opgebouwd door het gebruik van verschillende technieken tijdens het realiseren van verschillende soorten apps. Onze ervaring van de ontwikkeling van websystemen en desktop software sluit hierbij goed aan.

Tablet apps

Wat is het?

Uw app kan worden geoptimaliseerd voor iOS en Android tablets zoals de iPad en de Samsung Galaxy Tab. Voor het bedrijfsleven worden soms tab-only apps ontwikkeld.

Smartphone tegenover tablet

Wilt u bijvoorbeeld een iPhone én iPad app? Dan betekent dat niet automatisch dat het twee verschillende apps dienen te worden. Met speciale technieken wordt uw app aangepast aan verschillende platformen en schermformaten.

Web apps

Wat is het?

Heeft u geen behoefte aan platform geoptimaliseerde apps, bijvoorbeeld vanwege het budget? Dan is een webapp vaak een goed alternatief. Een webapp is een speciaal ontwikkelde website voor smartphones of tablets. Over het algemeen geldt dezelfde look and feel tussen de apparaten.

Voor- en nadelen

Een voordeel is dat de ontwikkeling relatief snel gaat omdat deze voor alle platformen tegelijk gelden. Het kent echter wel z'n beperkingen met name op het gebied van gebruikersvriendelijkheid, features en performance. We adviseren u bij het kiezen van de juiste oplossing.

Interesse gewekt?

Wilt u kennismaken, een vraag stellen of vrijblijvend praten over een mogelijke opdracht?
We luisteren graag naar u.

Contact opnemen