Apps

Apps

Waar staat Laveto voor?

Wij faciliteren het volledige traject, van ontwerpen, ontwikkelen en het plaatsen van uw app in de app stores. We hebben ruime ervaringen met verschillende platformen en nog langer met de technieken die onder de motorkap worden toegepast. Eerder maakten we al apps voor onder andere veilingen, radiostations, roosters, social, data entry systemen en voor gaming.

Waar vind u ons?

We zijn actief in Hulst, Oostburg, Middelburg, Vlissingen, Goes, Gent en de Randstad. We richten ons op zowel het midden- en kleinbedrijf als starters en multinationals.

Complexe apps

Onze specialiteit

We hebben voor verschillende soorten functionaliteiten apps gerealiseerd. Heeft u zeer specifieke wensen voor een app? Dan zijn we zeer benieuwd naar uw uitdaging. We verkennen graag de grenzen.

Onze ervaringen

We hebben ervaring met designen, multiplayer, systeem-koppelingen, gegevens-synchronisatie, complexe GUI componenten, 3D, gestures (veegbewegingen), multimedia, GPS, component integraties en meer.

Location-based apps

Wat is het?

Met behulp van de GPS in mobiele telefoons kan uw app reageren op de locatie van de gebruiker. Er kan specifieke informatie worden getoond of de locatie kan met anderen worden gedeeld.

Onze ervaringen

Het toepassen van GPS technieken hebben we gedaan in verschillende apps. Zo wordt bijvoorbeeld plaatselijk relevante content weergegeven en locaties gedeeld met achterliggende systemen.

iBeacons & NFC

Wat is het?

Een iBeacon is een goedkoop apparaatje dat op één batterij een paar jaar lang een signaal uitzendt. iOS apparaten en Android apparaten vangen dit signaal op, ook in standby. De app weet precies van welke fysieke zender het signaal oorsprong vind, zodat het een specifieke actie kan ondernemen.

In de praktijk

Een winkel met een eigen app zou binnen een straal van 5 tot maximaal 50 meter berichten aan voorbijgangers kunnen sturen. Een museum zou bijvoorbeeld extra informatie kunnen laten tonen in de buurt van een specifiek kunstwerk. Een medewerker kan zich automatisch in en uit laten klokken. In de logistiek kan een pallet in een warehouse worden getraceerd.

Augmented Reality

Wat is het?

Met augmented reality ziet de gebruiker het beeld van de camera, waar bovenop een virtuele laag te zien is. Dat kan bestaan uit visueel materiaal maar ook uit tekstuele informatie.

In de praktijk

We hebben bijvoorbeeld QR codes gebruikt bij een kunstparade. Bezoekers konden deze scannen waarna bewegende 3D animaties werden getoond. Ook lieten we eerder gebruikers uitgeprinte QR code's scannen, waardoor gemakkelijk meer informatie binnen de app te zien is. Dat kan bijvoorbeeld van een naastgelegen object zijn.

Mobile gaming

Wat is er mogelijk?

Bij mobile gaming hoeft niet enkel gedacht te worden aan gaming. Zo biedt Serious Gaming interessante kansen voor training en marketing doeleinden.

Onze ervaringen

Onze ervaring met game ontwikkeling, 3D en complexe software kunnen wij perfect combineren met mobiele platformen. We hebben onder andere ervaring met 2D, 3D en multiplayer games.

Afgeschermde apps

Voor intern gebruik

Het is mogelijk om apps af te schermen voor buitenstaanders. Dat kan via verschillende authenticatie en verificatie-methoden. Het is niet nodig om een app in een publieke app store te plaatsen.

Voor klanten

Een groot deel van onze apps zijn gerealiseerd voor een selectieve doelgroep. Inloggen kan veelal met een gebruikersnaam en wachtwoord, maar bijvoorbeeld ook met Facebook, een token apparaat of een QR code.

Interesse gewekt?

Wilt u kennismaken, een vraag stellen of vrijblijvend praten over een mogelijke opdracht?
We luisteren graag naar u.

Contact opnemen