Boozyshop

Het op maat gemaakte review systeem voor Boozyshop neemt alle barrières weg die al bestaande review systemen hebben. De grafische vormgeving en alle transactionele e-mails die verstuurd worden middels het systeem zijn helemaal aangepast aan de huisstijl. Om reviewers te belonen voor een review krijgt elke reviewer een kortingscode voor een volgende bestelling, de kortingscodes worden direct aangemaakt in de Lightspeed webshop zodat ze gelijk ingewisseld kunnen worden.
Boozyshop
Transactionele e-mail
Na het bestellen van een order worden er e-mails gestuurd om de klant op de hoogte te stellen van de review mogelijkheid. Wanneer de klant de review heeft geplaatst komt er nog een mail waarin de kortingscode vermeld staat. Ondanks de grote hoeveelheid mails die het systeem hiervoor moet versturen slaagt het systeem erin om alle mails vlekkeloos af te leveren zonder dat deze in de SPAM map eindigen.
Boozyshop
Boozyshop
Inzicht en beheer
De websitebeheerder kan de laatste reviews bekijken en controleren. Ook kan middels een grafiek de huidige tevredenheid van klanten gemeten worden. Zo is het mogelijk om hier altijd snel op in te spelen.
Boozyshop
Contact opnemen?

Wilt u kennismaken, een vraag stellen of vrijblijvend praten over een mogelijke opdracht?
We luisteren graag naar u.

Contact opnemen