De Frisse Wind Terneuzen

De VVD Terneuzen wilde een frisse wind in onze thuisstad gaan laten waaien. We ontwikkelden en realiseerde een concept om de algemene opinie te peilen en naamsbekendheid te creëren.
De Frisse Wind Terneuzen
Concepting en branding
In een ontwerptraject zijn zowel het concept, de brand, en de website ontworpen. Met het doorlopen van meerdere iteraties konden de stakeholders telkens tot betere requirements komen.
De Frisse Wind Terneuzen De Frisse Wind Terneuzen
Laagdrempelig stemmen
Het was van groot belang om het stemmen zo laagdrempelig mogelijk te maken. Daarop kwam ons advies om het stemmen tot twee grote knoppen te beperken. Na het indrukken krijgt de bezoeker pas de mogelijkheid te zien om meer feedback in te zenden.
De Frisse Wind Terneuzen
Prikkelende stellingen
Samen met de partij zijn stellingen geformuleerd. Dit ging zorgvuldig om de bezoeker zo veel mogelijk te prikkelen en te verleiden tot stemmen.
De Frisse Wind Terneuzen
Kaart met overzicht
Om de usablity te verhogen biedt een interactive kaart duidelijker inzicht in de locaties van de stellingen. Men kan zelf stellingen aandragen door een locatie aan te klikken en details in te zenden.
De Frisse Wind Terneuzen
CMS
Het CMS biedt een maatwerk module waarin alle stellingen zijn te beheren. Met maatwerk modules is het CMS précies zo in te richten als gewenst is. Wij adviseren daar bij door bedrijfs(processen) te analyseren.
De Frisse Wind Terneuzen
Facebook sharing
Met Facebook advertenties is het balletje gaan rollen en is tractie gecreëerd. Social Media pakte het over en stellingen gingen viral. We zorgde ervoor dat de stellingen er op Facebook automatisch goed uit zien door Open Graph correct te implementeren.
De Frisse Wind Terneuzen
De Frisse Wind Terneuzen
Contact opnemen?

Wilt u kennismaken, een vraag stellen of vrijblijvend praten over een mogelijke opdracht?
We luisteren graag naar u.

Contact opnemen