FoodLogic

Een aantal MKB bedrijven managen hun productieproces met onze FoodLogic oplossing. Dit webbased platform bestaat uit verschillende modules om het bedrijf te ondersteunen. In ons adviestraject analyseren we bedrijfsprocessen en komen we samen tot de juiste oplossing.
FoodLogic
Modules
Naast de standaardmodules zijn er een aantal extra modules beschikbaar. Er wordt alleen betaald voor wat nodig is. Maatwerk is totaal geen probleem.
FoodLogic
Hardware
Het systeem is webbased en kan draaien op elke moderne webbrowser. Dat betekent dus ook tablets en industriële waterbestendige (bijv. IP56) touchscreen-computers.
FoodLogic
Uitgebreide mogelijkheden
Bijvoorbeeld bij de producten-module is er ondersteuning voor ingrediënten, artikelen en pakketten. Een pakket bestaat uit artikelen; artikelen uit ingrediënten.
FoodLogic
FoodLogic
Productieweergave
Van alle bestellingen wordt er per dag automatisch een takenlijst gegenereerd. Elk benodigd product wordt in één dagbatch wordt gemaakt, waarna er wordt order gepicked. Dit verbetert de efficiency enorm, melden klanten ons.

Per productiestation zijn de taken zichtbaar. De medewerkers kunnen een taak aanklikken, de details zien en het systeem up-to-date houden van het proces.
FoodLogic
Urenregistratie
Eén van de modules is de urenregistratie. De medewerkers drukken op hun naam (eventueel met PIN code) en hun klok word gestart.
FoodLogic
Contact opnemen?

Wilt u kennismaken, een vraag stellen of vrijblijvend praten over een mogelijke opdracht?
We luisteren graag naar u.

Contact opnemen