Joof

Het platform van Joof biedt dagelijks verse vacatures aan, die grotendeels komen van gekoppelde partner platformen. Met gebruikersvriendelijke tools koppelen de beheerders met nieuwe partners en converteren ze gegevens.
Joof
Koppelen met derden
Er draaien continue processen op de achtergrond om vacatures te synchroniseren met meer dan 100 partners. Naast load balancing komen daar ook error detection en recovery bij kijken.
Joof
Gegevens van derden mappen
Beheerders kunnen relatief gemakkelijk nieuwe feeds van externe vactureplatformen koppelen met het eigen gegevensmodel. Als fallback kunnen er custom scripts via het CMS ingeladen te worden om data te converteren.
Joof
Joof
Jobalert
De bezoekers kunnen zich inschrijven op de Jobalert om dagelijks of wekelijks op de hoogte gehouden te worden van relevante vacatures. Een slim algoritme selecteert de vacatures en e-mailed deze. Zo wordt gebruikerstractie en omzet vergroot.
Joof
Rangorde
Een slim algoritme zoekt in de vacatures en bepaald de rangorde op basis van relevantie en datum. Het zoek ook balans tussen interne vacatures op Joof zelf en vacatures die extern linken naar andere websites. Een variant op datzelfde algoritme geeft op de vacature-detail-pagina ook suggesties weer.
Joof
Joof
Contact opnemen?

Wilt u kennismaken, een vraag stellen of vrijblijvend praten over een mogelijke opdracht?
We luisteren graag naar u.

Contact opnemen