SmartRadio - Radio as a service

SmartRadio is een cloudbased radio-as-a-service oplossing. Verschillende vaardigheden, componenten en technieken worden gebundeld op deze cloud oplossing mogelijk te maken.
SmartRadio
Modules
Het systeem is onderverdeeld in verschillende modules. Veel modules zijn gekoppeld met thirdparties en hun API. Op de achtergrond synchroniseren systemen met elkaar, via verschillende soorten kanalen.
SmartRadio
API
De webapp is gebouwd bovenop een gedocumenteerde REST API. Onze webapp consumeert onze eigen API, mede ter validatie. Middels een OAuth server-implementatie kunnen third parties gebruikers consent laten geven om systemen met elkaar te laten koppelen. Zo kan met toestemming data worden uitgewisseld tussen de API's.
SmartRadio
Audio processing
Door het gebruik van vele (complexe) tools wordt audio geprocessed. Met behulp van HTML5 kan een gebruiker in elke moderne browser tracks bewerken (inkorten).
SmartRadio
Frameworks
Met behulp van een serverside framework is de API gestructureerd opgebouwd. Met Vue.js is deze Single Page Application data en event driven gestructureerd. Onder andere deze populaire opensource libraries passen wij veel toe in projecten om een degelijke basis te hebben.
SmartRadio
Cloud
De benodigde webservers, pub/sub servers (Reddis), databases, NodeJS servers en transcoders draaien in een Azure omgeving welke automatisch deployed en opgeschaald kan worden.
SmartRadio
Contact opnemen?

Wilt u kennismaken, een vraag stellen of vrijblijvend praten over een mogelijke opdracht?
We luisteren graag naar u.

Contact opnemen