SMWO

Op deze semioverheid -website is veel informatie te vinden voor verschillende doelgroepen. De oude website is geanalyseerd met tools en interviewing. De nieuwe website is ontworpen, gerealiseerd en gevalideerd met gebruikerstesten en statistieken-analyse. Bezoekers vinden nu veel sneller de gewenste informatie.
SMWO
Onderzoek
Door het gebruik van meettools werd het bezoekersgedrag op de oude website gemeten en geanalyseerd. Een selectie uit de doelgroep werd uitgenodigd om opdrachten op de website uit te voeren. Samen met interviewing werd zo ontdekt hoe de bezoeker denkt.

Uit het adviesrapport kwam naar voren welke paginastructuur geadviseerd werd. Middels wireframing is de website ontworpen, gerealiseerd en ingericht.
SMWO
CMS
De websitebeheerder maakt de webpagina's via het gebruiksvriendelijke CMS. Het heeft daar de mogelijkheid om unieke pagina's te creƫren, doordat contentblokken in willekeurige volgorde geplaatst kunnen worden. Zo kan een pagina met een afwisselende structuur opgebouwd worden en oogt het alsof elke pagina met grote aandacht tot stand is gekomen.
SMWO
Contact opnemen?

Wilt u kennismaken, een vraag stellen of vrijblijvend praten over een mogelijke opdracht?
We luisteren graag naar u.

Contact opnemen