Expertises

Een vrijblijvende offerte?

Voor iedere klant wordt een individuele en persoonlijke aanpak gehanteerd om tot een gedegen eindresultaat te komen. Bij Laveto bent u voor onderstaande diensten aan het juiste adres.

Web

Het is belangrijk uw bedrijf online te presenteren. Vaak nemen (toekomstige) klanten eerst een kijkje op uw website om een indruk van uw bedrijf te krijgen. Daarom is het ook zeer belangrijk dat deze er fraai uitziet en naar behoren werkt.

Fris & betrouwbaar

Bij het ontwerpen van een website zorgen wij ervoor dat deze fris en betrouwbaar overkomt, en natuurlijk luisteren wij naar uw  wensen.

Website in eigen beheer

U kunt er natuurlijk voor kiezen om ons uw website up-to-date te laten houden, maar vaak is het veel makkelijker wanneer u dit zelf kunt. Met onze beheermodule kunt u eenvoudig pagina's op uw website aanpassen, toevoegen of verwijderen.

Webapplicaties

Soms heeft u maatwerk nodig, een tool om berekeningen te maken, een digitaal loket of een online urenregistratie. Het mooie aan webbased software is dat deze altijd en overal ter wereld te bereiken is (bij verbinding met internet) zonder dat men eerst software op de computer moet gaan installeren. Wij kunnen deze online software voor u op maat ontwerpen en ontwikkelen.

 

E-commerce

Internet is een geweldig kanaal om producten aan te bieden, de hele wereld kan uw producten meteen bekijken, maar het is nog mooier als die mensen ook direct het product kunnen kopen.

Flexibel en schaalbaar

Wij hebben zelf een e-commerce systeem ontwikkelt, hierdoor bent u zeer flexibel in de mogelijkheden, daarnaast is het mogelijk om binnen het systeem op te schalen, zo kunt u klein beginnen maar bij succes van uw webshop is het zeer makkelijk om uit te breiden.

Koppelingen

Om het u makkelijker te maken kunnen wij een koppeling voor uw maken, zo kan de webshop naadloos samenwerken met uw andere systemen. Ook wanneer u geen webshop via ons heeft kunnen wij een maatwerk koppeling verzorgen!

 

Mobiel

De mobiele internetmarkt is reeds enorm, daarom is het natuurlijk logisch dat mensen uw bedrijf via een mobieltje proberen te raadplegen, dit kan zijn via een website of via een app, voor beide oplossingen kunt u bij ons terecht.

Mobiele website

Wij maken uw website geschikt voor mobiel gebruik, door middel van het toepassen van een responsive design hoeft u de website ook maar op één plek bij te werken.

Smartphone app

Iedereen kent ze wel, de zogenaamde "apps" op je mobiel. Ook die kunnen wij voor u ontwikkelen. Wij zijn bekend met vrijwel alle mobiele platformen zoals iOS, Android en Windows Mobile. 

 

Zoekmachine optimalisatie

Stel u heeft een mooie en duidelijke website maar er komen slechts enkele bezoekers per dag op, dan is dit natuurlijk erg zonde. Waarschijnlijk komt dit dan omdat u niet goed gevonden wordt in de zoekmachines terwijl dat erg belangrijk is want ruim 90% van de internetters gebruikt een zoekmachine om hun doel op internet te vinden. Van deze bezoekers komt 84% niet verder dan de tweede pagina van de zoekresultaten. Het is dus belangrijk dat uw website op een goede positie staat!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij hebben ruime ervaring in het optimaliseren van zoekresultaten. Wanneer u een website door ons laat maken, zorgen wij voor een logische structuur in de website zodat de zoekmachine de pagina's goed indexeert. Als u al een website heeft, kunt u ons altijd om advies vragen. Wij stellen dan een adviesrapport op over het verbeteren van de zoekresultaten voor uw website. Desgewenst kunt u zelf het advies uitvoeren, maar u kunt de werkzaamheden ook altijd door ons laten verrichten.