Intranet
Waarom moeilijk doen als het samen kan

Met onze intranet oplossing zorg je eenvoudig binnen je organisatie dat samenwerken de regel wordt. We hebben tal van standaard modules die jou en je team hierbij helpen.

Ook maatwerk modules die speciaal voor het bedrijf gemaakt worden zijn te koppelen aan ons intranet. Zo zijn er enorme efficiƫntie slagen te behalen.

Nieuws

De VVD Terneuzen wilde een frisse wind in onze thuisstad gaan laten waaien. We ontwikkelden en realiseerde een concept om de algemene opinie te peilen en naamsbekendheid te creƫren.

Activiteiten

Voor dit festival levert Laveto al vele jaren de tool om sponsors administratief gezien te beheren. Het Customer Relation Management systeem ondersteund de verschillende accountmanagers in hun acquisitie- en facturatieproces.

Polls

SmartRadio is een cloudbased radio-as-a-service oplossing. Verschillende vaardigheden, componenten en technieken worden gebundeld om deze cloud oplossing te kunnen schalen naar duizenden radiostations.

Documenten

Op deze semioverheid -website is veel informatie te vinden voor verschillende doelgroepen. De oude website is geanalyseerd met tools en interviewing. De nieuwe website is ontworpen, gerealiseerd en gevalideerd met gebruikerstesten en statistieken-analyse. Bezoekers vinden nu veel sneller de gewenste informatie.

Kennisbank

Deze award-winning webshop gebruikt onder andere onze maat gemaakte reviewsysteem. Met een slim mailing en reward systeem wordt omzet vergroot.

Collega's

Een aantal MKB bedrijven managen hun productieproces met onze FoodLogic oplossing. Dit webbased platform bestaat uit verschillende modules om klanten, magazijnen, facturatie, personeel, het inklokken, de hygiene, taken, kassa's, distributie, inkoop, etcetera, te beheren. Het system functioneert op zowel tablets als onze waterdichte touchscreens. In ons adviestraject analyseren we bedrijfsprocessen en komen we samen tot de juiste oplossing.