Over ons

Een vrijblijvende offerte?

Laveto is een jong  en ambitieus bedrijf, dat de kennis en vakmanschap heeft voor het ontwerpen en bouwen van websites, webapplicaties, mobiele-applicaties. Laveto is opgericht in de Zeeuwse havenstad Terneuzen. Wat aanvankelijk begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf.

Betrouwbaar

Wij hechten veel waarde aan vertrouwen.  Wij vinden het dan ook belangrijk dat u van ons het juiste advies krijgt en laten u geheel vrij in de keuze van onze diensten.

Afspraken nakomen en een deskundig advies op maat zijn voor ons de belangrijkste uitgangspunten voor het leggen van een vertrouwensband. Daarbij streven wij naar perfectie, de diensten die wij leveren moeten goed werken en klanten kunnen op ons team rekenen bij een mankement of storing.

 

Snelle service

Wanneer u iets wilt, dan wilt u het vaak zo snel mogelijk! Wij snappen dat en streven ernaar om opdrachten binnen de afgesproken tijd af te ronden.

Daarnaast staan wij garant voor een uitstekende service, zowel bij het bouwen van het hele project als het aanpassen van de website of webapplicatie.

Ook de nazorg van ons werk heeft onze volle aandacht. Kleine problemen proberen wij binnen 24 uur te verhelpen, aanpassingen die meer tijd vergen zullen hoogstens enkele werkdagen in bezit nemen.

 

Hoge kwaliteit

Wij streven naar een hoge kwaliteit van onze diensten. Om dit te realiseren luisteren wij aandachtig naar de specifieke wens van de klant.

Door nauw overleg en een nauwkeurige werkwijze trachten wij een hoogwaardig en kwalitatief sterk product af te leveren bij de klant. De kennis, ervaring en het vakmanschap die Laveto in huis heeft, waarborgt deze kwaliteit.

Wij leveren geen half werk en zetten alleen websites online die onze volledige goedkeuring hebben.