Software

Software

Waar staat Laveto voor?

We ontwikkelen in vele disciplines en doen dit met passie. Het maakt niet uit of we ontwikkelen voor webbrowser, mobile, embedded, of desktop -systemen: software-ontwikkeling zit in ons hart.

Waar vind u ons?

We zijn actief in Hulst, Oostburg, Middelburg, Vlissingen, Goes, Gent en de Randstad. We richten ons op zowel het midden- en kleinbedrijf als starters en multinationals.

Ontwikkeling software

Meer dan een decennium ervaring

Laveto is gespecialiseerd in software ontwikkeling. Daar hebben we dan ook al meer dan 15 jaar ervaring mee. We zijn actief in verschillende disciplines zoals website development, mobile development, desktop software development en meer.

Niet alleen programmeren

Software ontwikkeling is natuurlijk niet alleen programmeren, maar ook interviewen, specificeren, onderzoeken, designen (functioneel, visueel en technisch), prototypen, testen, valideren, documenteren en terugkoppelen. Laveto is sterk op al deze vlakken, waardoor we dan ook met vertrouwen samen naar het door u gewenste eindresultaat toe kunnen werken.

Onderhoud software

Wensen tot uitbreiding?

We kunnen ons snel bestaande software eigen maken en daar aanpassingen op doorvoeren. Dit komt voor u van pas wanneer u last heeft van fouten in bestaande (legacy) software of wanneer u uitbreidingen wenst die u graag onder handen wilt laten nemen.

Problemen over tijd?

Heeft u na lange tijd last van snelheidsproblemen, waardoor de efficiƫntie is gedaald? Of heeft u oudere software die niet meer compatibel is met updates van andere systemen? Laat het ons voor u doorgronden en oplossen.

Complexe software

Behoefte aan een complex systeem?

Heeft u de wens een complex systeem te laten realiseren, dat weken tot maanden aan ontwikkeltijd zou kosten? We houden overzicht in de complexiteit, zowel op projectmanagement niveau als ontwikkelniveau. Daarom leveren wij kwalitatief hoge resultaten.

Wat Laveto kan?

Of het nou visueel, data, software of logisch gezien een uitdaging is, we houden er van. We hebben veel ervaring in diverse disciplines en hebben in der loop der jaren veel uiteenlopende software gerealiseerd. Bij echte uitdagingen zijn er daarom gelukkig vaak aanknopingspunten waarop we houvast hebben.

Interesse gewekt?

Wilt u kennismaken, een vraag stellen of vrijblijvend praten over een mogelijke opdracht?
We luisteren graag naar u.

Contact opnemen