Webdesign

Webdesign Terneuzen

Waar staat Laveto voor?

Wanneer Laveto een website ontwikkelt, heeft het maar één doel en dat is de wens van de klant succesvol naar het internet brengen. Gelukkig hebben we daar de kennis, vaardigheden en passie voor.

Omdat wij luisteren en meedenken met onze klanten kunnen we doeltreffende websites maken. Onze ontwerpen en oplossingen zijn zo divers als de wensen van onze klanten. Gebruikmakend van de laatste technieken bouwen wij websites op maat.

Waar vindt u ons?

We zijn actief in Hulst, Oostburg, Middelburg, Vlissingen, Goes, Gent en de Randstad. We richten ons op zowel het midden- en kleinbedrijf als starters en multinationals.

Website ontwikkeling

Wat wij kunnen betekenen

We zijn ervaren specialisten op het gebied van online marketing, techniek, grafische vormgeving en project management. Daarom zijn wij een professionele online partner om een succesvolle website, webshop of webapplicatie te realiseren.

Onze voordelen

Wij zijn gespecialiseerd in website ontwikkeling op maat. Wij staan dan ook garant voor een ideale online oplossing voor al uw specifieke eisen en wensen. Bij ons geen beperkingen. Wij gebruiken de nieuwste technieken en volgen de nieuwste trends. Voor tijdloze designs bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Website onderhoud

Updaten Content Management Systems (CMS)

Draait uw site op een (Open Source) CMS zoals Drupal, Joomla, Magento, Sitefinity en WordPress, dan is het verstandig met regelmaat deze te updaten. Zo zorgen wij ervoor dat uw website beveiligd blijft tegen de nieuwste dreigingen.

Laveto's CMS

Ons eigen CMS systeem houden wij intern up to date, zonder dat u er omkijken naar heeft. Omdat het closed source (maatwerk) is, is het per definitie vele malen veiliger dan open source alternatieven zoals WordPress.

Website optimalisatie

Wanneer interessant?

Het is niet altijd nodig om een compleet nieuwe website of webshop te ontwikkelen. Door het aanpassen van uw huidige design, optimaliseren van de broncode, upgraden van systemen of uitbreiden van uw website/webshop kunnen wij u helpen meer rendement te behalen.

Onze diensten

Een goed onderhouden website of webshop straalt professionaliteit uit en is daarmee het visitekaartje van uw onderneming. Met Laveto kunt u nog meer uit uw websites of webshop halen! Wij helpen u met het up-to-date houden van uw website, conversie optimalisatie, zoekmachine marketing, zoekmachine optimalisatie, nieuwsbrieven en advertentie-campagnes.

Website marketing

Wat is het belang?

Laveto kan er voor zorgen dat u meer relevante bezoekers op uw website krijgt. Daarvoor laten we uw website op diverse plaatsen opduiken, gericht op de vraag van potentiële bezoekers, hun persoonlijke eigenschappen en hun internetgedrag.

Hoe doet Laveto dat?

We zetten daar onder andere Google Adwords voor in, zodat uw site als advertentie komt te staan bij relevante zoekwoorden. Ook focussen wij op een groot publiek dat te bereiken is via de online sociale kanalen door middel van Facebook Ads of Sponsored Tweets. Daarnaast is het correct toepassen van zoekmachine optimalisatie (SEO) ook cruciaal.

Interesse gewekt?

Wilt u kennismaken, een vraag stellen of vrijblijvend praten over een mogelijke opdracht?
We luisteren graag naar u.

Contact opnemen