Webdesign

Content Management System (CMS)

Wat is het?

U wilt natuurlijk zelf uw website kunnen beheren door zelf pagina's, foto albums, producten, enzovoorts aan te kunnen passen. Laveto biedt daar verschillende oplossingen voor aan.

Open source

Er bestaan honderden gratis open CMSen. Laveto heeft ervaring met enkele uitgebreide, zoals Drupal, Joomla, Magento en WordPress. Het voordeel van deze CMSen is dat deze door een grote community worden ontwikkeld en er daardoor veel standaard toevoegingen van bestaan. Laveto rolt deze systemen graag voor u uit waarbij we het gewenste design en structuren implementeren.

Laveto CMS

Waar open source CMS-en complex zijn in het uitrollen, lastig in gebruik zijn, beperkingen kent en maandelijkse updates nodig hebben, is het Laveto CMS dat niet. Het is snel naar wens door ons aan te passen, wat juist wel veel flexibiliteit en tijdwinst met zich meebrengt. Ook worden u en uw medewerkers niet geconfronteerd met overtollige fratsen en een steile leercurve. Het Laveto CMS wordt daarom door veel klanten gewaardeerd.

Webshop

Consumenten webshops

Naast het gebruik van Open Source webshops zoals Magento en Prestashop ontwikkelen wij voortdurend aan de Laveto webshop. Dit om maximale flexibiliteit te bieden tegen een eerlijke prijs. Onze webshop ondersteunt cadeaubonnen, filteren van producten, wenslijsten, kortingen, koppelingen met voorraadsystemen en andere backoffice systemen, uitgebreide betaalmogelijkheden waaronder iDeal, productvarianten en meer.

Business to Business (B2B)

Speciaal voor de B2B-markt ondersteunen onze webshops klantgroepen, prijsbeleiden, budgetten op afdeling en medewerker niveaus, accreditaties en meer. Laveto kan ook inkoopsystemen koppelen met verkoopsystemen, met zowel custom als open communicatiestandaarden.

Complexe websystemen

We ontwikkelen met passie

Laveto gaat graag een uitdaging aan en we zijn zeer kundig in het ontwikkelen van complexe websystemen. Het ontwikkelen gebeurt dan ook met veel passie. We adviseren u graag bij het specificeren van uw wensen, eisen en randvoorwaarden waarbij we graag onze deskundige adviezen en oplossingen inbrengen. Daarbij passen we degelijke projectmanagement en software ontwikkelmethodieken toe.

Onze ervaringen

We ontwikkelden al meerdere intranet, extranet, planning, CMS, online media, e-commerce, nieuwsbrieven, administratie, facturatie, voorraad, document, reserverings, trainings -systemen en meer. Omdat we veel technieken onder de knie hebben gaan we geen uitdaging uit de weg.

Intranet systemen

De voordelen

Met een intranet systeem kunt u informatie en processen gecentraliseerd aanbieden aan medewerkers. We bieden een platform aan wat bestaat uit een basis van standaard modules. In het ontwikkeltraject verzamelen we requirements voor maatwerk modules, realiseren we deze en koppelen we interne en externe systemen. Zo past het intranet zich aan naar de interne (en externe) processen, en niet andersom.

Onze ervaringen

In de praktijk blijkt dat veel organisaties veel baat hebben bij onze intranet systemen. Informatie is sneller gevonden en processen lopen gestroomlijnder. We merken de tevredenheid ook terug in het feit dat veel intranet systemen uitgebreid blijven worden, door meer modules en systemen te koppelen, om nog meer processen efficiƫnter te laten functioneren.

Mobile websites

Wat is het?

Met een mobiele website heeft u een website die specifiek gericht is op het gebruik via mobiele apparaten. Laveto heeft de technieken in huis om relatief snel dergelijke sites voor u te realiseren.

Het verschil met Responsive Design

Een Responsive Design past zich aan het schermformaat aan door componenten verticaal te tonen, informatie te groeperen en minder belangrijke componenten te verbergen. Omdat een webapp niet voor de desktop is, heeft het deze adaptieve principes niet. Deze keuze wordt vaak gemaakt voor de complexere intranet en extranet oplossingen speciaal voor mobiele apparaten, waarbij het installeren van een app niet wenselijk is.

Interesse gewekt?

Wilt u kennismaken, een vraag stellen of vrijblijvend praten over een mogelijke opdracht?
We luisteren graag naar u.

Contact opnemen