Webdesign

Webhosting en domeinen

Wat is het?

Met webhosting van Laveto plaatsen wij op een eenvoudige manier uw eigen site online. Uw website is vervolgens voor iedereen bereikbaar door uw domein in te tikken. Webhosting van Laveto is een goede keuze. Het is veilig, snel en ook nog eens voordelig.

Wat is inbegrepen?

Bij webhosting en een domein krijgt u een aantal gratis e-mailadressen, zodat u deze kunt gebruiken om te e-mailen. Uw website en e-mail worden automatisch dagelijks door ons geback-upt, zodat u daar geen zorgen om hoeft te maken.

Statistieken

Wat is het?

Omdat meten weten is, biedt Laveto inzicht in het gebruik van uw website door uw bezoekers. Wij bieden onder andere Google Analytics -integratie voor in uw website aan om dit te verwezenlijken. Op deze wijze kunt u de prestaties van uw website inzien en effectievere aanpassingen (laten) ontwikkelen.

Wat kunt u onder andere inzien?

U kunt inzien met welke zoekwoorden gebruikers op uw website komen, waar men binnenkomt en uitstapt, hoe men door uw website klikt, welke apparaten er worden gebruikt, uit welke landen en steden men komt en het aantal unieke bezoekers. En dat alles in getallen en grafieken per dag, week, maand of jaar.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wat is het?

Search Engine Optimization is het actief optimaliseren van een website door het verbeteren van interne en externe factoren om het bezoek naar de website op relevante zoekwoorden vanuit zoekmachines te verhogen. Aangezien 80% van de mensen zoekmachines gebruikt om op nieuwe websites te komen, en er veel competitie op SEO vlak bestaat, is SEO toepassen tegenwoordig een must.

Wat Laveto voor u kan betekenen

Laveto optimaliseert zichtbare en onzichtbare structuren en technieken van uw website, bepaalt geschikte zoekwoorden en past content en pagina's aan n.a.v. relevante zoekwoorden om meer (relevante) bezoekers naar uw website te trekken.

Responsive Design

Wat is het?

Responsive webdesign is een efficiƫnte en doeltreffende aanpak om websites toegankelijk te maken voor zowel tablets, smartphones, laptops als de klassieke PC. Het past zich aan door componenten verticaal te tonen, informatie te groeperen en minder belangrijke componenten te verbergen.

De voordelen

Voor de bezoeker wordt een prettige ervaring geboden. Een bijkomend voordeel is dat Google de website hoger in de resultaten plaatst. Om beiden redenen leveren wij standaard websites responsief op.

Interesse gewekt?

Wilt u kennismaken, een vraag stellen of vrijblijvend praten over een mogelijke opdracht?
We luisteren graag naar u.

Contact opnemen